11H50

Taşıcıyıcı: Maltodekstrin

Katkılar: 1 k) Silaj Katkısı Mikroorganizmalar

Lactobacillus plantarum ATCC 55943 en az 6.25 x 1010 CFU/g 

Lactobacillus plantarum ATCC 55944 en az 6.25 x 1010 CFU/g  (Mısır Silajına Özel)

  • - Yonca silajlarında düşük ısınmayı sağlar.
  • - Yonca silajlarında silaj kalitesi yükselir.
  • - Yonca silajlarında düşük pH (4,5-5,0) oluşumunu sağlar.
  • - Yonca silajlarında önerilen uçucu yağ asiti profili sağlayarak ısınmayı azaltır.
  • - Yonca silajlarında silo ömrünü artırır.
  • - Yonca silajlarında silaj kalitesini artırır.
  • - Yonca silajlarında silajda fermantasyonu artırır.
  • - Yonca silajlarında aerobik kuru madde geri kazanımını sağlar.
  • - Yonca silajlarında kuru madde kayıplarını en aza indirir.
  • - Yonca silajlarında gelişmiş bir fermantasyon asit profili sunar.
  • - Yonca silajlarında KM kayıpları azaltığı içinTMR kayıplarını bir kontrol grubuna kıyasla yüzde 3’ten fazla azaltır.
  • - Yonca silajlarında silaj havaya maruz kaldığında çok daha uzun süre soğuk kalır.
  • - Yonca silajlarında sadece 7 gün içinde açıp kullanma imkanı sağlar.